Kurpitsa-kookoskeitto

Syksyinen kurpitsakeitto saa potkua chilistä.
  • 40 min
  • 4 hengelle

Ainekset

1
myskikurpitsa
1
sipuli
2 rkl
raastettua inkivääriä
2 rkl
öljyä
1 rkl
currymausteseosta
1 ½ dl
punaisia tai keltaisia linssejä
10 dl
kanalientä
400 ml:n
purkki kookosmaitoa
suolaa
chilirouhetta ja korianteria

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi kurpitsa. Hienonna sipuli ja raasta inkivääri. Kuullota sipulia ja inkivääriä kattilassa.
  2. Lisää kurpitsakuutiot ja curry. Jatka kuullotusta noin viisi minuuttia. Lisää linssit ja nesteet.
  3. Anna kiehua noin 20 minuuttia tai kunnes linssit ovat pehmeitä. Mausta suolalla.
  4. Tarjoile halutessasi lisäksi chilirouhetta ja korianteria annosten päällä.

Kommentit

    Näytä lisää