Chili con pollo

Chili con pollon tulisuus pehmenee nokareella jogurttia.

Syksyinen chilikana lämmittää mukavasti.

20.10.2016 13:24
Määrä4 hengelle
Valmistusaika30 min

Ainekset

  • 1

    sipuli

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 1

    punainen chili (keskikokoinen)

  • oliiviöljyä

  • 400 g

    broilerin fileesuikaleita

  • 1 tl

    suolaa

  • valkopippuria myllystä

  • 1/2 tl

    juustokuminaa

  • 1 tl

    savustettua paprikajauhetta

  • 1 rkl

    tomaattipyreetä

  • 1 prk

    tomaattimurskaa

  • 1 prk

    kidney-papuja

  • korianteria

  • turkkilaista jogurttia

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja leikkaa sipuli reiluiksi paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulit. Puolita chili, poista siemenet ja hienonna. Hienonna kourallinen korianteria.

  2. Lorauta kasariin oliiviöljyä, kuullota sipuli ja kaada joukkoon broilerisuikaleet. Mausta suolalla, valkopippurilla, juustokuminalla, paprikajauheella ja valkosipulilla. Paista suikaleita, kunnes ne saavat väriä. Lisää tomaattipyree ja paista vielä hetki.

  3. Lisää joukkoon tomaattimurska ja chilit ja anna muhia kannen alla vähintään 10 minuuttia.

  4. Lisää lopuksi pavut ja anna vielä hetken muhia.

  5. Ennen tarjoilua ripottele päälle tuoretta korianteria. Tarjoa riisin ja jogurtti-nokareen kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit