Chili con pollo

Chili con pollon tulisuus pehmenee nokareella jogurttia.
  • 30 min
  • 4 hengelle

Ainekset

1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
1
punainen chili (keskikokoinen)
oliiviöljyä
400 g
broilerin fileesuikaleita
1 tl
suolaa
valkopippuria myllystä
1/2 tl
juustokuminaa
1 tl
savustettua paprikajauhetta
1 rkl
tomaattipyreetä
1 prk
tomaattimurskaa
1 prk
kidney-papuja
korianteria
turkkilaista jogurttia

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja leikkaa sipuli reiluiksi paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulit. Puolita chili, poista siemenet ja hienonna. Hienonna kourallinen korianteria.
  2. Lorauta kasariin oliiviöljyä, kuullota sipuli ja kaada joukkoon broilerisuikaleet. Mausta suolalla, valkopippurilla, juustokuminalla, paprikajauheella ja valkosipulilla. Paista suikaleita, kunnes ne saavat väriä. Lisää tomaattipyree ja paista vielä hetki.
  3. Lisää joukkoon tomaattimurska ja chilit ja anna muhia kannen alla vähintään 10 minuuttia.
  4. Lisää lopuksi pavut ja anna vielä hetken muhia.
  5. Ennen tarjoilua ripottele päälle tuoretta korianteria. Tarjoa riisin ja jogurtti-nokareen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää