Pekoni-parsakaalispagetti

Pekoni ja parsakaali ovat lyömätön yhdistelmä.
  • 15 min
  • 4 hengelle

Ainekset

400 g
spagettia
150 g
pekonia
4
valkosipulinkynttä
1
parsakaali
2 rkl
oliiviöljyä
3 dl
pastan keitinvettä
2 dl
raastettua parmesaanijuustoa
mustapippuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan ja keitä se pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuutioi pekoni ja paista se rapeaksi. Siirrä sivuun odottamaan.
  3. Suikaloi valkosipuli ja leikkaa parsakaali paloiksi. Pyyhkäise pannu pekonin palaneesta rasvasta ja lisää vähän oliiviöljyä pannulle. Paista valkosipulia ja parsaa pannulla hetki, lisää pasta keitinvesi pannulle ja kiehauta se. Lisää paistettu pekoni, siivilöi pasta ylimääräisestä vedestä ja lisää sekin pannulle.
  4. Sekoita ja lisää juusto. Tarjoile heti.

Kommentit

    Näytä lisää