Jauheliha-linssikeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Jauheliha-linssikeitto

Helppo ja nopea linssikeitto pelastaa arki-illat.

Pinaattia, linssejä ja porkkanaa – tässä jauhelihakeitossa on makua ja näköä.

17.10.2016 12:27
Määrä4 hengelle
Valmistusaika35 min

Ainekset

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 1

    sipuli

  • suolaa

  • 2 rkl

    öljyä

  • 3

    porkkanaa

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    öljyä

  • 1 rkl

    yrttiseosta esim. basilikaa, timjamia ja rosmariinia

  • 2 ½ dl

    punaisia linssejä

  • 400 ml:n purkki

    tomaattimurskaa

  • 12 dl

    kasvislientä

  • 150 g

    pakastepinaattia

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli ja ruskista se yhdessä jauhelihan kanssa. Mausta suolalla.

  2. Kuutioi porkkana ja hienonna valkosipuli. Kuullota niitä yhdessä mausteiden kanssa kattilassa hetki, lisää jauheliha ja linssit kattilaan yhdessä tomaattimurskan ja kasvisliemen kanssa.

  3. Keitä noin 20 minuuttia ja lisää pinaatti. Kuumenna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit