Makkara-kasvisvuoka

Helppo arkiruoka makkarasta.
  • 60 min
  • 5 hengelle

Ainekset

1
kesäkurpitsa
1
munakoiso
500 g
lenkkimakkaraa
4 dl
tomaattimurskaa
2 rkl
aurinkokuivattuja tomaatteja
1 rkl
punaviinietikkaa
ripaus sokeria
ripaus suolaa
3 dl
juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Siivuta kesäkurpitsa ja munakoiso noin puolen sentin paksuisiksi siivuiksi. Paista niihin väri parilapannulla tai paahda uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia.
  2. Siivuta lenkkimakkara 1 sentin paksuisiksi siivuiksi.
  3. Sekoita tomaattimurska, aurinkokuivatut tomaatit ja mausteet soseeksi.
  4. Lado vuokaan vuorotellen kasvissiivuja ja makkaraa. Lusikoi väliin tomaattikastiketta ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista 200- asteisessa uunissa noin 25–35 minuuttia.
  5. Vinkki! Vaihda makkara tofuun, saat kasvisversion.

Kommentit

    Näytä lisää