Ainekset
400 g broilerinjauhelihaa
1 nippu korianteria hienonnettuna
1 rkl raastettua inkivääriä
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tl seesamiöljyä
suolaa
Keittoon
200 g nuudeleita
12 dl kanalientä tai misolientä
1 parsakaali
½ purjo
Valmistusohjeet
Sekoita broileripullien ainekset yhteen ja muotoile taikinasta pieniä pullia.
Keitä nuudelit erikseen ja jätä odottamaan sivuun.
Kuumenna liemi kiehuvaksi ja nosta pullat kiehumaan liemeen. Keitä 7 minuuttia riippuen pullien koosta. Lisää puolessa välissä keittämistä pilkottu parsakaali mukaan.
Tarjoile keiton kanssa nuudeleita, mutta älä jätä nuudeleita liemeen vettymään, jos keittoa jää yli.
Voit ripotella keiton päälle chilirouhetta.