Kaalisalaatti

  • 45 min
  • 4 hengelle

Ainekset

1
appelsiinin mehu
½
appelsiinin kuori raastettuna
3 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
balsamicoa
½
punakaalin pää
1 dl
rusinoita
½ dl
pinjansiemeniä
pieni nippu persiljaa
suolaa ja mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Tee ensin kastike sekoittamalla appelsiinimehuun raastettu appelsiininkuori, balsamico ja oliiviöljy.
  2. Lisää kastikkeeseen punakaaliraaste ja rusinat. Älä jätä rusinoita pois, sillä ne antavat salaatille kivaa makeutta.
  3. Anna kaalin tekeytyä kastikkeessa puolisen tuntia.
  4. Paahda pinjasiemenet pannulla ja lisää ne sekä persiljasilppu salaattiin.
  5. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.
  6. Ohje: Sikke Sumari – alkuperäinen resepti Ekolådans recept

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt