Possuvartaat

Tuore inkivääri ja hunaja sopivat possulle.
  • 90 min
  • 4 hengelle

Ainekset

500 g:n
pala possun sisäfileetä
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
tuoretta inkivääriä raastettuna
2 rkl
hunajaa
1 tl
chilirouhetta
1
limetin mehu
suolaa
vartaisiin lisäksi haluttaessa kesäkurpitsaa, tomaatteja yms.

Kastike

2 dl
majoneesia
2 rkl
tulista chilikastiketta
seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Pilko liha ja vihannekset sopiviksi paloiksi. Sekoita marinadin aineet pienessä muovispussissa ja lisää lihat sinne. Anna marinoitua tunnin verran ainakin.
  2. Työnnä lihapalat vartaisiin vihannesten kanssa ja grillaa 7–10 minuuttia.
  3. Sekoita soosin ainekset ja tarjoile.

Kommentit

    Näytä lisää