Possuvartaat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Possuvartaat

Tuore inkivääri ja hunaja sopivat possulle.

Chilimajoneesia kannattaa tehdä kerralla isompi satsi, sen verran hyvää se on.

22.8.2016 14:52
Määrä4 hengelle
Valmistusaika90 min

Ainekset

  • 500 g:n

    pala possun sisäfileetä

  • 2 rkl

    soijakastiketta

  • 1 rkl

    tuoretta inkivääriä raastettuna

  • 2 rkl

    hunajaa

  • 1 tl

    chilirouhetta

  • 1

    limetin mehu

  • suolaa

  • vartaisiin lisäksi haluttaessa kesäkurpitsaa, tomaatteja yms.

Kastike

  • 2 dl

    majoneesia

  • 2 rkl

    tulista chilikastiketta

  • seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Pilko liha ja vihannekset sopiviksi paloiksi. Sekoita marinadin aineet pienessä muovispussissa ja lisää lihat sinne. Anna marinoitua tunnin verran ainakin.

  2. Työnnä lihapalat vartaisiin vihannesten kanssa ja grillaa 7–10 minuuttia.

  3. Sekoita soosin ainekset ja tarjoile.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit