Paahdettua kukkakaalia ja pestoa

Kukkakaali on trendiruokaa. Kukkispihvit tarjoillaan peston kanssa.
  • 45 min
  • 4 hengelle

Ainekset

1–2
kukkakaalia
oliiviöljyä
suolaa

Mantelipesto

1
iso nippu basilikaa
1 dl
manteleita
2
valkosipulinkynttä
1 dl
öljyä
30 g
parmesaania raastettuna

Lisäksi

200 g
pekonia

Valmistusohjeet

  1. Siivuta tai pilko kukkakaali. Hiero pintaan öljyä ja ripsauta vähän suolaa. Kuumenna uuni 250 asteeseen ja paista kukkakaalipaloja / siivuja uunissa noin 20 minuuttia. Voit myös paahtaa siivut parilassa tai grillissä.
  2. Surauta peston ainekset tehosekoittimessa soseeksi ja tarjoile kukkakaalin kanssa. Halutessasi lihaversion siivuta pekonia ja paista se rapeaksi. Ripottele rapeat pekonimurut annosten päälle.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää