Sadonkorjuun peruna-savukalasalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sadonkorjuun peruna-savukalasalaatti

Kantarellit sopivat ruokaisaan salaattiin. Ne ovat pikapikkelöity kirpeässä liemessä.

Ruokaisassa salaatissa maistuu sadonkorjuu.­

22.8.2016 14:39
Määrä4 hengelle
Valmistusaika25 min

Ainekset

  • 1 kg

    pieniä perunoita keitettynä ja jäähdytettynä

  • 1

    nippu retiisejä

  • 2

    kevätsipulinippua

  • 2

    maustekurkkua

  • 2 rkl

    kapriksia

Lisäksi

  • 1 l

    kantarelleja

  • 1 dl

    omena-hunajaviinietikkaa

  • 2 dl

    vettä

  • 1 tl

    yrttisuolaa

  • 300 g

    savusiikaa

Kastike

  • 1

    greippimehu

  • 2 rkl

    valkoviinietikkaa

  • 2 rkl

    öljyä

  • 1 tl

    hunajasinappia

  • yrttejä

  1. Pikapikkelöi kantarellit. Kiehauta etikka, vesi ja suola. Laita joukkoon kantarellit ja anna kiehahtaa parin sekunnin ajan. Siivilöi ja lisää salaattiin lämpiminä.

  2. Keitä perunat ajoissa. Leikkaa ne sopiviksi suupaloiksi.

  3. Puolita retiisit ja pilko kurkut. Yhdistä aineet. Sekoita kastikkeen ainekset ja pirskottele salaatin päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit