Kurkkusuupalat

Pienet suupalat sopivat vaikka rapujuhlien alkupaloiksi.
  • 30 min
  • 22 kappaletta

Ainekset

1 iso
kurkku
200 g
fetajuustoa
babypinaattia
tuoretta basilikaa
mustapippuria
n. 100 g
graavilohta (tai 7 viipaletta)
tilliä
1
limetti
1
punainen chili
4
viipaletta prosciuttokinkkua
pippurituorejuustoa (esim. Viola)
sinimailasen ituja

Valmistusohjeet

  1. Pese ja leikkaa kurkku hieman vinottain noin yhden sentin paksuisiksi viipaleiksi. Tee kolmea erilaista kurkkusuupalaa.
  2. Kasaa fetasuupalat asettamalla kurkkuviipaleen päälle babypinaattia, fetajuuston palanen ja ripottele päälle mustapippuria sekä revittyjä basilikanlehtiä.
  3. Kasaa prosciuttokurkut. Revi prosciuttoviipaleet puoliksi ja asettele kurkun päälle. Laita teelusikalla nokare tuorejuustoa kinkun päälle ja viimeistele iduilla.
  4. Kasaa lohikurkut. Leikkaa chili ohuiksi viipaleiksi. Poista siemenet. Leikkaa puolikas lime viipaleiksi ja leikkaa viipaleet neljään osaan.
  5. Asettele graavilohiviipale kurkun päälle ja purista päälle hieman limeä limen puolikkaasta. Koristele tillillä, limen palalla ja chilillä.
  6. Kurkkusuupalat säilyvät jääkaapissa muutaman tunnin.

Kommentit

    Näytä lisää