Ahvenet tilli-piparjuurismetanakastikkeella - Reseptit - Ilta-Sanomat

Ahvenet tilli-piparjuurismetanakastikkeella

Helppo kastike kesäkalalle.

Todella helppo kesäkalan kastike on tässä.

1.8.2016 14:20
Määrä4 hengelle
Valmistusaika60 min

Ainekset

  • 4–8

    pannuahventa tai fileetä riippuen koosta

  • (voit myös tehdä annoksen fileistä)

  • suolaa

  • voita paistamiseen

Kastike

  • 120 g

    smetanaa

  • nippu tuoretta tilliä

  • 2 rkl

    piparjuurta

  • 2 tl

    sitruunamehua

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita smetanan joukkoon tilli, raastettu piparjuuri, sitruunamehu ja suola. Anna tekeytyä hetken ennen syömistä. Jos haluat tasaisen kastikkeen, sekoita se tehosekoittimessa.

  2. Suolaa ahvenet puolisen tuntia ennen paistamista. Ripottele suolaa niiden sisään ja pinnalle. Nosta jääkaappiin puoleksi tunniksi.

  3. Ravistele tai pyyhi ylimääräinen suola pois. Paista kalat reilussa määrässä voita pannulla. Tarjoile perunoiden ja smetanakastikkeen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit