Pehmeä itse tehty suklaajäätelö

Vain kolme raaka-ainetta! Kotijäätelö valmistuu helposti.
  • 360 min
  • 6 hengelle

Ainekset

4 dl
kuohukermaa (kokeile myös puolet kermaa ja puolet jogurttia)
1 prk (397 g)
makeutettua kondensoitua maitoa
3 rkl
raakakaakaojauhetta

Lisäksi halutessasi

4 rkl
raakakaakaonibsejä

Valmistusohjeet

  1. Vaahdota kerma.
  2. Sekoita vaahdotettu kerma ja kondensoitu maito keskenään ja mausta kaakaolla. Jos et halua suklaajäätelöä, sekoita haluamasi makuaineet tässä vaiheessa mukaan.
  3. Kaada 1 l:n vetoiseen astiaan ja pakasta 4-6 tuntia tai kaada jäätelökoneeseen ja valmista koneen ohjeen mukaan.
  4. Suklaajäätelö ei kovettunut kivikovaksi pakkasessa vaikka sitä pakasti yön yli.

Kommentit

    Näytä lisää