Pehmeä itse tehty suklaajäätelö - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pehmeä itse tehty suklaajäätelö

Vain kolme raaka-ainetta! Kotijäätelö valmistuu helposti.

Itse tehdyn suklaajäätelön koostumus pyörii hyvin palloiksi. Tarjoile pallot vohvelien kanssa.

1.8.2016 8:21
Määrä6 hengelle
Valmistusaika360 min

Ainekset

  • 4 dl

    kuohukermaa (kokeile myös puolet kermaa ja puolet jogurttia)

  • 1 prk (397 g)

    makeutettua kondensoitua maitoa

  • 3 rkl

    raakakaakaojauhetta

Lisäksi halutessasi

  • 4 rkl

    raakakaakaonibsejä

Valmistusohjeet

  1. Vaahdota kerma.

  2. Sekoita vaahdotettu kerma ja kondensoitu maito keskenään ja mausta kaakaolla. Jos et halua suklaajäätelöä, sekoita haluamasi makuaineet tässä vaiheessa mukaan.

  3. Kaada 1 l:n vetoiseen astiaan ja pakasta 4-6 tuntia tai kaada jäätelökoneeseen ja valmista koneen ohjeen mukaan.

  4. Suklaajäätelö ei kovettunut kivikovaksi pakkasessa vaikka sitä pakasti yön yli.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit