Reseptit
Intialainen kasviscurry

Intialainen kasviscurry
Kasviscurry on ihana arkiruoka.
- 25 min
- 4 hengelle
Ainekset
- 280 g:n
- pussi oumph! pakastesoijaproteiinituotetta (myös nyhtökaura, quorn tai tofu käyvät)
- 1
- sipuli
- 6
- valkosipulinkynttä
- 5 cm:n
- pala tuoretta inkivääriä
- 3 rkl
- voita
- 3 rkl
- öljyä
- 3 rkl
- tandoori masala -kuivamausteseosta
- 1 tl
- sinapinsiemeniä
- 1 tl
- kurkumaa
- ½
- bataatti
- 2 dl
- punaisia linssejä
- 6 dl
- paseerattua tomaattikastiketta
- 4 dl
- kasvislientä
- 1 tl
- suolaa
- 2 dl
- maustamatonta jogurttia
- tuoretta korianteria
- riisiä
Valmistusohjeet
- Hiero proteiinituotteen pintaan puolet mausteseoksesta ja paista hetken päästä. Oumphin voi paistaa suoraan pakasteesta, sitä ei tarvitse sulattaa.
- Hienonna sipulit ja inkivääri. Kuumenna puolet voista ja öljystä kasarissa, lisää puolet mausteseoksesta, sinapinsiemenet, kurkuma, sipulit ja inkivääri. Kuullota pari minuuttia.
- Kuori ja kuutioi bataatti. Lisää se sekä linssit, paseerattu tomaattikastike ja kasvisliemi kattilaan. Keitä kunnes linssit ja bataatti ovat pehmeitä. Lisää nestettä tarvittaessa.
- Laita riisi kiehumaan.
- Lisää toiseen pannuun loput voista ja öljystä. Paista soijaproteiinipaloja kovalla lämmöllä muutaman minuutin ajan. Lisää ne kastikkeeseen tai tarjoile annoksen päältä. Tarjoile riisin, jogurtin ja korianterin kanssa.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää