Reseptit
Aasialainen kalakeitto

Aasialainen kalakeitto
Kalakeiton voi tehdä myös aasialaisilla mausteilla maustettuna.
- 25 min
- 4 hengelle
- 500 g
- vaalean kalan fileetä (ahventa, kuhaa tai siikaa)
- 8 dl
- kalalientä
- 400 g
- pestyjä pieniä uusia perunoita
- 200 g:n
- pala kukkakaalia
- 7 cm:n
- pala tuoretta inkivääriä
- 70 g
- pinaattia
- 1
- limetin mehu ja raastettu kuori
- 400 ml:n
- purkki kookosmaitoa
- 150 g
- herneitä
- suolaa maun mukaan
- 1
- vihreä chili
- Fileoi kalat ja pilko ne sopiviksi suupaloiksi. Keitä kalaliemi kiehuvaksi ja lisää sinne pienet perunat, pilkottu kukkakaali ja raastettu tai pilkottu inkivääri. Anna kiehua kunnes perunat ovat pehmeitä.
- Lisää pinaatti, limetin mehu, kuori, kookosmaito ja herneet. Kuumenna. Lisää suolaa tarvittaessa.
- Hienonna joukkoon vielä vihreää chiliä halutessasi.
Kommentit
Näytä lisää