Aasialainen kalakeitto

Kalakeiton voi tehdä myös aasialaisilla mausteilla maustettuna.
  • 25 min
  • 4 hengelle
500 g
vaalean kalan fileetä (ahventa, kuhaa tai siikaa)
8 dl
kalalientä
400 g
pestyjä pieniä uusia perunoita
200 g:n
pala kukkakaalia
7 cm:n
pala tuoretta inkivääriä
70 g
pinaattia
1
limetin mehu ja raastettu kuori
400 ml:n
purkki kookosmaitoa
150 g
herneitä
suolaa maun mukaan
1
vihreä chili
  1. Fileoi kalat ja pilko ne sopiviksi suupaloiksi. Keitä kalaliemi kiehuvaksi ja lisää sinne pienet perunat, pilkottu kukkakaali ja raastettu tai pilkottu inkivääri. Anna kiehua kunnes perunat ovat pehmeitä.
  2. Lisää pinaatti, limetin mehu, kuori, kookosmaito ja herneet. Kuumenna. Lisää suolaa tarvittaessa.
  3. Hienonna joukkoon vielä vihreää chiliä halutessasi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt