Kesämunakas - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kesämunakas

Munakas on nopea, edullinen ja täyttävä ruoka.

18.7.2016 10:55
Määrä4 hengelle
Valmistusaika15 min
  • 8-10

    kananmunaa

  • 4 rkl

    voita

  • suolaa

  • 70 g

    babypinaattia

  • 2

    avokadoa

  • 2

    isoa kypsää tomaattia

  • halutessasi lisäksi savukalaa noin 50 g / syöjä

  • tuoreita yrttejä

  1. Vatkaa munat kevyesti kulhossa. Valmista munakas kahdessa osassa. Yhdestä tulee kaksi annosta. Kuumenna pannu ja laita siihen vähän voita. Kaada puolet munasta pannulle.

  2. Liikuttele munamassaa puuhaarukalla edes takaisin kunnes se rupeaa hyytymään. Pienennä lämpöä. Munakkaan ei tarvitse ruskistua. Lisää päälle halutessasi pinaattia ja tomaattia.

  3. Taita munakas taskuksi ja nosta se lautaselle. Voit tarjota pinaatit ja tomaatit myös erikseen lautaselta. Valmista toinenkin munakas ja jaa ne lautasille. Tarjoile lisukkeiden kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit