Kylmäsavukalakeitto

Kalakeittoon saa lisää makua, kun valmistaa sen kylmäsavulohesta.

  • 2

    sipulia

  • 20 g

    voita

  • 500 g

    varhaisperunoita

  • 1 ½ l

    vettä tai kalalientä

  • herneitä

  • tuoretta tilliä

  • 1 dl

    kermaa

  • 200 g

    kylmäsavulohta

  1. Pese perunat ja puolita ne jos ne ovat isoja. Hienonna sipulit ja kuullota niitä kattilassa voissa. Lisää perunat ja jatka kuullotusta pari minuuttia.

  2. Lisää kalaliemi ja anna kiehua kunnes perunat ovat juuri ja juuri kypsiä. Lisää herneet, hienonnettu tilli, kerma ja pilkottu savulohi. Kuumenna nopeasti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit