Varhaiskaali-coleslaw ja possuvartaat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Varhaiskaali-coleslaw ja possuvartaat

Grillatut vartaat maistuvat coleslaw-salaatin kanssa.

11.7.2016 9:49
Määrä4 hengelle
Valmistusaika40 min
  • 1

    varhaiskaali

  • 2

    porkkanaa

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 4

    kesäsipulin vartta

  • ½ dl

    kermaviiliä

  • 2 rkl

    majoneesia

  • 2 rkl

    sitruunamehua

  • suolaa

Lisäksi

  • 500-600 g

    pala possun sisäfileetä

  • 1 rkl

    savupaprikajauhetta

  • mustapippuria

  • suolaa

  • varrastikkuja

  1. Raasta vihannekset ja hienonna sipulit. Yhdistä kaikki aineet ja anna tekeytyä jääkaapissa puolisen tuntia ennen syömistä.

  2. Leikkaa possufileet vartaisiin meneviksi paloiksi. Kierittele ne kuivamausteissa ja työnnä vartaisiin. Grillaa noin 5-8 minuuttia, riippuen palojen koosta. Tarjoile coleslawn kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit