Kesäinen pyttipannupaistos - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kesäinen pyttipannupaistos

Pyttipannu sopii myös kesällä ruokapöytään.

20.6.2016 12:28
Määrä4 hengelle
Valmistusaika15 min

Ainekset

  • 50 g

    pekonia suikaleina

  • 2

    varhaissipulia varsineen suikaleina

  • 4

    mausteista nakkia viipaleina, esim. bratwurstia

  • 20

    keitettyä uutta perunaa viipaleina (noin 600 g)

  • 1

    nippu retiisejä viipaleina

  • 1

    avomaankurkku viipaleina

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 3 rkl

    valkoviinietikkaa

  • 1/2 l

    lihalientä

Valmistusohjeet

  1. Laita pekonisuikaleet kylmälle muurikalle, anna pannun kuumeta rauhassa. Sekoita pekonisuikaleita välillä ja anna ruskistua. Lisää sipulit ja nakit. Ruskista nakit, jonka jälkeen sekoita joukkoon kaikki loput vihannekset ja mausta. Paista hetki ja lisää valkoviinietikka, öljy ja lihaliemi. Kuumenna kiehuvaksi. Tarjoile sinapin kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit