Reseptit

Kesäinen pyttipannupaistos

Pyttipannu sopii myös kesällä ruokapöytään.
  • 15 min
  • 4 hengelle

Ainekset

50 g
pekonia suikaleina
2
varhaissipulia varsineen suikaleina
4
mausteista nakkia viipaleina, esim. bratwurstia
20
keitettyä uutta perunaa viipaleina (noin 600 g)
1
nippu retiisejä viipaleina
1
avomaankurkku viipaleina
suolaa
mustapippuria
3 rkl
valkoviinietikkaa
1/2 l
lihalientä

Valmistusohjeet

  1. Laita pekonisuikaleet kylmälle muurikalle, anna pannun kuumeta rauhassa. Sekoita pekonisuikaleita välillä ja anna ruskistua. Lisää sipulit ja nakit. Ruskista nakit, jonka jälkeen sekoita joukkoon kaikki loput vihannekset ja mausta. Paista hetki ja lisää valkoviinietikka, öljy ja lihaliemi. Kuumenna kiehuvaksi. Tarjoile sinapin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää