Kesäinen kanakeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kesäinen kanakeitto

Maukas kanakeitto valmistuu vartissa.

20.6.2016 11:30
Määrä4 hengelle
Valmistusaika15 min

Ainekset

  • 2 rkl

    öljyä

  • 200 g

    kananpojan rintafileetä paloina

  • 1

    sipuli hienonnettuna

  • pieni pala

    varhaiskaalia

  • 2

    pientä naurista kuutioina

  • 3

    varhaisporkkanaa viipaleina

  • 2 tl

    yrttimausteseosta

  • suolaa

  • vastajauhettua mustapippuria

  • 3 tl

    raastettua inkivääriä

  • 1 l

    vettä

  • 100 g

    babypinaattia tai nokkosta

  • 1 rkl

    persiljaa hienonnettuna

  • 1 rkl

    ruohosipulia hienonnettuna

Valmistusohje

  1. Ruskista fileepalat kevyesti öljyssä. Lisää sipuli ja kasvikset. Kuullota hetki ja mausta broilerimausteella, suolalla, pippurilla sekä inkiväärillä. Lisää vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää pinaatti, persilja ja ruohosipuli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit