Kesäinen kanakeitto

Maukas kanakeitto valmistuu vartissa.
  • 15 min
  • 4 hengelle

Ainekset

2 rkl
öljyä
200 g
kananpojan rintafileetä paloina
1
sipuli hienonnettuna
pieni pala
varhaiskaalia
2
pientä naurista kuutioina
3
varhaisporkkanaa viipaleina
2 tl
yrttimausteseosta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
3 tl
raastettua inkivääriä
1 l
vettä
100 g
babypinaattia tai nokkosta
1 rkl
persiljaa hienonnettuna
1 rkl
ruohosipulia hienonnettuna

Valmistusohje

  1. Ruskista fileepalat kevyesti öljyssä. Lisää sipuli ja kasvikset. Kuullota hetki ja mausta broilerimausteella, suolalla, pippurilla sekä inkiväärillä. Lisää vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää pinaatti, persilja ja ruohosipuli.

Kommentit

    Näytä lisää