Perunasalaattia ja halloumijuustoa

Varhaisperunat ja halloumijuusto tekevät ruokaisan kesäaterian.
  • 30 min
  • 4 hengelle

Ainekset

500 g
uusia perunoita
2 rkl
isoja kapriksia
10
kivetöntä oliivia
nippu yrttejä esim. basilikaa ja ruohosipulia
1 rkl
rouheista maalaissinappia
2 rkl
hunaja-omenaviinietikkaa
3 rkl
oliiviöljyä
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
250 g
halloumijuustoa
Valmistusohje
  1. Keitä perunat mieluiten edellisenä päivänä, jos haluat kylmän perunasalaatin. Voit myös tehdä lämpimän perunasalaatin juuri keitetyistä perunoista. Puolita pienet perunat ja isot voi leikata neljään osaan. Hienonna yrtit. Sekoita perunoiden joukkoon kaprikset, oliivit, yrtit, sinappi, etikka, öljy ja mausteet. Anna maustua puolisen tuntia ennen syömistä.
  2. Tarjoile paistetun halloumijuuston kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää