Verkkomeloni-roquefortsalaatti

Suolaisen juuston ja makean yhdistelmä tekevät maukkaan kesäsalaatin.
  • 15 min
  • 4 hengelle

Ainekset

Puolikas
verkkomeloni
1
iso punasipuli
150 g
roquefort-juustoa
pieni ruukku paksulehtistä salaattia

Kastike

0,5 dl
oliiviöljyä
1 rkl
punaviinietikkaa
n. 1/2 rkl
dijonsinappia
hyppysellinen suolaa
mustapippuria myllystä maun mukaan

Valmistusohjeet

  1. Poista verkkomeloninpuolikkaan siemenet lusikalla. Paloittele verkkomelonin hedelmäliha pienellä lusikalla. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi rinkuloiksi. Murenna juusto käsin sopiviksi nokareiksi. Huuhtele ja kuivaa salaatti.
  2. Valmista kastike. Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään pienessä kupissa haarukalla, kunnes kastike on tasaista ja paksua.
  3. Aseta kaikki ainekset tarjoiluastiaan ja kaada kastike salaatin joukkoon juuri ennen tarjoilua.

Kommentit

    Näytä lisää