Verkkomeloni-roquefortsalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Verkkomeloni-roquefortsalaatti

Suolaisen juuston ja makean yhdistelmä tekevät maukkaan kesäsalaatin.

Suolainen Roquefort-juusto ja makea verkkomeloni on vastustamaton yhdistelmä

20.6.2016 9:53
Määrä4 hengelle
Valmistusaika15 min

Ainekset

  • Puolikas

    verkkomeloni

  • 1

    iso punasipuli

  • 150 g

    roquefort-juustoa

  • pieni ruukku paksulehtistä salaattia

Kastike

  • 0,5 dl

    oliiviöljyä

  • 1 rkl

    punaviinietikkaa

  • n. 1/2 rkl

    dijonsinappia

  • hyppysellinen suolaa

  • mustapippuria myllystä maun mukaan

Valmistusohjeet

  1. Poista verkkomeloninpuolikkaan siemenet lusikalla. Paloittele verkkomelonin hedelmäliha pienellä lusikalla. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi rinkuloiksi. Murenna juusto käsin sopiviksi nokareiksi. Huuhtele ja kuivaa salaatti.

  2. Valmista kastike. Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään pienessä kupissa haarukalla, kunnes kastike on tasaista ja paksua.

  3. Aseta kaikki ainekset tarjoiluastiaan ja kaada kastike salaatin joukkoon juuri ennen tarjoilua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit