Sitruunasorbettibooli - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sitruunasorbettibooli

Sitruunasorbetti viimeistelee sitruunaboolin.­

1.6.2016 11:36
Määrä8 hengelle
Valmistusaika40 min

Ainekset

  • 1 pkt (noin 500 g)

    sitruunasorbettia (esimerkiksi Pappagallo)

  • 2

    sitruunaa

  • 1

    appelsiini

  • 1 plo eli 0,75 l

    kuivaa valkoviiniä

  • ½ dl

    sitruunalikööriä (esimerkiksi limoncello)

  • 7 dl

    sitruunalimua (esimerkiksi Sprite)

  • 4

    oksaa rosmariinia

Valmistusohjeet

  1. Laita tarjottimen tai pellin päälle leivinpaperi. Pyöritä sorbetista palloja tai leikkaa se kuutioiksi. Nostele palat tarjottimelle ja laita pakkaseen. Anna kovettua noin puoli tuntia.

  2. Pese ja siivuta sitruuna ja appelsiini.

  3. Kaada kulhoon viini, likööri ja limu. Nostele hedelmäsiivut pinnalle. Irrottele mukaan myös rosmariinin lehtiä.

  4. Viimeistele sitruunasorbettipalloilla ja tarjoile heti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit