Reseptit

Sitruunasorbettibooli

  • 40 min
  • 8 hengelle

Ainekset

1 pkt (noin 500 g)
sitruunasorbettia (esimerkiksi Pappagallo)
2
sitruunaa
1
appelsiini
1 plo eli 0,75 l
kuivaa valkoviiniä
½ dl
sitruunalikööriä (esimerkiksi limoncello)
7 dl
sitruunalimua (esimerkiksi Sprite)
4
oksaa rosmariinia

Valmistusohjeet

  1. Laita tarjottimen tai pellin päälle leivinpaperi. Pyöritä sorbetista palloja tai leikkaa se kuutioiksi. Nostele palat tarjottimelle ja laita pakkaseen. Anna kovettua noin puoli tuntia.
  2. Pese ja siivuta sitruuna ja appelsiini.
  3. Kaada kulhoon viini, likööri ja limu. Nostele hedelmäsiivut pinnalle. Irrottele mukaan myös rosmariinin lehtiä.
  4. Viimeistele sitruunasorbettipalloilla ja tarjoile heti.

Kommentit

    Näytä lisää