Quesadillat

  • 4 hengelle
8 isoa tortillaa
1 dl punaista pestoa, salsaa tai tomaattikastiketta
16 ohutta siivua chorizomakkaraleikkelettä
200 g fetaa
100 g sulatettua pakastepinaattia, joka on valutettu hyvin
2 punasipulia
2 dl juustoraastetta
  1. Levitä ohut kerros kastiketta jokaiselle tortillaletulle.
  2. Jaa chorizosiivut neljälle tortillalle. Murusta fetaa leikkeleiden päälle ja jaa pinaatti niiden päälle.
  3. Siivuta punasipuli ohuiksi siivuiksi ja lisää täytteiden päälle. Paina kastikkeella valellut tortillat kanneksi.
  4. Kuumenna tortilloja isossa paistinpannussa miedolla lämmöllä. Painele vähän päältä.
  5. Käännä, kun juusto rupeaa sulamaan. Leikkaa neljään osaan ja tarjoile esimerkiksi salaatin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt