Quesadillat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Quesadillat

4.4.2016 11:08
Määrä4 hengelle
  • 8 isoa tortillaa

  • 1 dl punaista pestoa, salsaa tai tomaattikastiketta

  • 16 ohutta siivua chorizomakkaraleikkelettä

  • 200 g fetaa

  • 100 g sulatettua pakastepinaattia, joka on valutettu hyvin

  • 2 punasipulia

  • 2 dl juustoraastetta

  1. Levitä ohut kerros kastiketta jokaiselle tortillaletulle.

  2. Jaa chorizosiivut neljälle tortillalle. Murusta fetaa leikkeleiden päälle ja jaa pinaatti niiden päälle.

  3. Siivuta punasipuli ohuiksi siivuiksi ja lisää täytteiden päälle. Paina kastikkeella valellut tortillat kanneksi.

  4. Kuumenna tortilloja isossa paistinpannussa miedolla lämmöllä. Painele vähän päältä.

  5. Käännä, kun juusto rupeaa sulamaan. Leikkaa neljään osaan ja tarjoile esimerkiksi salaatin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit