Makkarapasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Makkarapasta

4.4.2016 11:05
Määrä4 hengelle

Ainekset

  • 1 sipuli

  • 400 g chorizo- tai salsicciamakkaraa (muukin tuoremakkara käy, myös siskonmakkarat)

  • 2 rkl öljyä

  • 1 tl paprikajauhetta

  • 1/2 tl chilirouhetta

  • 400 g paseerattua tomaattikastiketta

  • 1 dl vihreitä oliiveja

  • 2 rkl kapriksia

  • 400 g pennepastaa

Tarjolle

  • parmesaanijuustoa

  1. Hienonna sipuli ja laita se pannulle. Pullauta makkaramassaa pieninä nokareina pannulle. Ruskista. Jos makkara on rasvaista, et tarvitse lisärasvaa. Muuten lisää pannulle vähän öljyä.

  2. Mausta ja lisää tomaattikastike. Kuumenna kiehuvaksi. Laita pasta myös kiehumaan tässä vaiheessa. Anna kastikkeen poreilla viitisen minuuttia. Lisää joukkoon puolitetut oliivit ja kaprikset.

  3. Siivilöi pasta keitinvedestä ja kaada pasta kastikkeen joukkoon. Sekoita ja tarjoile parmesaanijuuston kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit