Makkarapasta

  • 4 hengelle

Ainekset

1 sipuli
400 g chorizo- tai salsicciamakkaraa (muukin tuoremakkara käy, myös siskonmakkarat)
2 rkl öljyä
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl chilirouhetta
400 g paseerattua tomaattikastiketta
1 dl vihreitä oliiveja
2 rkl kapriksia
400 g pennepastaa

Tarjolle

parmesaanijuustoa
  1. Hienonna sipuli ja laita se pannulle. Pullauta makkaramassaa pieninä nokareina pannulle. Ruskista. Jos makkara on rasvaista, et tarvitse lisärasvaa. Muuten lisää pannulle vähän öljyä.
  2. Mausta ja lisää tomaattikastike. Kuumenna kiehuvaksi. Laita pasta myös kiehumaan tässä vaiheessa. Anna kastikkeen poreilla viitisen minuuttia. Lisää joukkoon puolitetut oliivit ja kaprikset.
  3. Siivilöi pasta keitinvedestä ja kaada pasta kastikkeen joukkoon. Sekoita ja tarjoile parmesaanijuuston kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää