Reseptit
Valkosipuli-voipasta

Valkosipuli-voipasta
Tästä ei pastan valmistus enää mene helpommaksi. Täydellinen kombo valkosipulia, parmesaanijuustoa ja voita.
- 4 hengelle
Ainekset
- 500 g
- linguine- tai tagliatellepastaa
- 2
- valkosipulinkynttä
- 50 g
- parmesaania
- 50 g
- voita
- mustapippuria myllystä
Valmistusohjeet
- Laita pastavesi kiehumaan.
- Kuori valkosipulinkynnet ja murskaa ne veitsen leveällä sivulla.
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä noin 7 minuuttia.
- Sulata pannussa voi. Kuullota valkosipulia voissa pastan kiehumisen ajan. Kuullota valkosipulinkynsiä miedolla lämmöllä, mutta älä ruskista.
- Tee parmesaanista lastuja kuorimaveitsellä valmiiksi viimeistelyä varten.
- Kun pasta on kypsynyt al denteksi, ota puoli desiä vedestä säästöön ja valuta loput pois.
- Kaada pasta pannulle ja pyöräytä sekaisin. Jos voi erottuu, lisää keitinvettä pannulle.
- Nosta lautasille. Viimeistele rouhaisemalla mustapippuria myllystä ja koristelemalla parmesaanilastuilla.
Kommentit
Näytä lisää