Savulohispagetti

Pastaruuat ovat todella nopeita ja helppoja valmistaa. Tähänkin tarvitaan vain muutama raaka-aine.
  • 4 hengelle

Ainekset

150 g
kylmäsavulohta
1 dl
tuoreita yrttejä (esimerkiksi basilikaa tai tilliä)
½
sitruunan mehu
400 g
spagettia
2 dl
kermaa
2 tl
dijoninsinappia

Valmistusohjeet

  1. Laita pastavesi kiehumaan. Pilko savulohi karkeasti suikaleiksi ja hienonna yrtit. Puolita sitruuna.
  2. Laita pastat kiehuvaan, suolattuun veteen.
  3. Kuumenna pienessä kattilassa kerma. Lisää sinappi, savulohi ja anna kiehua, kunnes pasta on kypsää.
  4. Valuta pasta. Sekoita pasta ja kastike. Viimeistele sitruunamehulla ja yrteillä.
Ohje: Teresa Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää