Marjacrumble - Reseptit - Ilta-Sanomat

Marjacrumble

Pakastemarjat sopivat tähän herkkuun loistavasti.

Marjacrumble on helppo ja maukas jälkiruoka.­

16.3.2016 10:13
Määrä8 hengelle

Ainekset

Crumble

  • 6

    medjool-taatelia, kivi poistettuna

  • 4 dl

    isoja kaurahiutaleita (gluteeniton)

  • 1 rkl

    vettä

  • ½ tl

    vaniljajauhetta tai vaniljansiemeniä vaniljatangosta

  • ¼ tl

    suolaa

  • 2 rkl

    kookosöljyä

  • 5 rkl

    vaahterasiirappia

  • 2 dl

    kookoshiutaleita

Marjaseos

  • n. 600 g

    mieleisiäsi pakastemarjoja

  • 1,5 rkl

    tapioca-jauhetta tai perunajauhoa

  • 1,5 dl

    kookossokeria

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen tai kiertoilmauuni 175 asteeseen. Voitele vuoka kookosöljyllä.

  2. Sekoita kulhossa jäiset marjat, tapioca ja kookossokeri. Siirrä sivuun ja tee crumble.

  3. Sekoita monitoimikoneessa pilkotut taatelit, kaurahiutaleet, vesi, vanilja ja suola. Lisää loput crumblen ainekset ja jatka, kunnes massa on sekaisin. Älä kuitenkaan sekoita liikaa, ettei crumble mene liian hienoksi.´

  4. Ripottele hiukan ensin crumblea vuokien pohjalle, lisää marjaseos päälle ja ripottele loppu crumble marjojen päälle.

  5. Paista uunissa noin 35 minuuttia. Jos pinta alkaa tummua liikaa, peitä foliolla.

  6. Anna jäähtyä hiukan ja nauti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit