Bataatti-jauhelihavuoka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Bataatti-jauhelihavuoka

Maukkaasta ja nopeasti kypsyvästä bataatista saa ihanaa arkiruokaa.

Värikäs bataatti sopii hyvin uuniruokiin, se kypsyy nopeasti.

8.3.2016 10:07
Määrä6 hengelle

Ainekset

  • 1 kg

    bataattia

  • 1 sipuli

  • 400 g

    kananjauhelihaa

  • 2 rkl

    öljyä

  • 1 rkl

    yrttimausteseosta

  • 2 dl

    maitoa

  • 2 dl

    kermaa

  • 200 g

    yrttituorejuustoa

  • 3

    kananmunaa

Valmistusohjeet

  1. Pese bataatti hyvin. Siivuta se noin ½ cm:n paksuisiksi kiekoiksi. Hienonna sipuli.

  2. Ruskista sipuli sekä jauheliha öljyssä. Mausta yrttimausteella.

  3. Sekoita vispilällä maito, kerma, yrttituorejuusto ja munat keskenään.

  4. Kokoa vuokaan vuorotellen bataattisiivuja sekä jauhelihaa ja kaada joukkoon neste.

  5. Kuumenna uuni 175 asteeseen ja paista paistosta 45 minuuttia kuumassa uunissa. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoilua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit