Bataatti-jauhelihavuoka

Maukkaasta ja nopeasti kypsyvästä bataatista saa ihanaa arkiruokaa.
  • 6 hengelle

Ainekset

1 kg
bataattia
1 sipuli
400 g
kananjauhelihaa
2 rkl
öljyä
1 rkl
yrttimausteseosta
2 dl
maitoa
2 dl
kermaa
200 g
yrttituorejuustoa
3
kananmunaa

Valmistusohjeet

  1. Pese bataatti hyvin. Siivuta se noin ½ cm:n paksuisiksi kiekoiksi. Hienonna sipuli.
  2. Ruskista sipuli sekä jauheliha öljyssä. Mausta yrttimausteella.
  3. Sekoita vispilällä maito, kerma, yrttituorejuusto ja munat keskenään.
  4. Kokoa vuokaan vuorotellen bataattisiivuja sekä jauhelihaa ja kaada joukkoon neste.
  5. Kuumenna uuni 175 asteeseen ja paista paistosta 45 minuuttia kuumassa uunissa. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoilua.

Kommentit

    Näytä lisää