Ainekset
250 g
ruskeita herkkusieniä
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
öljyä
2 ½ dl
saksanpähkinöitä
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
mausteseosta jossa jauhettua juustokuminaa, korianteria, sipulijauhetta, savupaprikaa ja suolaa
n. 400 g
säilykepapuja chili-tomaattikastikkeessa
Lisäksi
200 g
maissilastuja
1
punasipuli
kevätsipulia
2
avokadoa
tuoretta korianteria
2
tuoretta chiliä
Juustokastike
250 g
(2 pkt) soija-cheddarjuustosiivuja
2 dl
kasvisruokakermaa esim. kaurakermaa
(2 tl tulista chilisoosia esim. chipotle chiliä adobokastikkeessa)
Valmistusohjeet
Hienonna sienet aivan pieneksi silpuksi. Tämä onnistuu veitsellä tai tehosekoittimessa.
Hienonna valkosipuli.
Kuullota sienisilppua ja valkosipulia pannulla 10 minuuttia.
Hienonna pähkinät rouheeksi ja lisää pannulle. Jatka kuullotusta pari minuuttia. Mausta.
Irrota juustosiivut muovikääreistä. Kuumenna ruokakerma ja sekoita cheddarjuustosiivut kuumaan kermaan. Sekoittele kunnes seos on juoksevaa. Mausta kastike chilisoosilla halutessasi.
Kuumenna säilykepapukastike.
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kokoa uunivuokaan nachot, lusikoi päälle sienipaistosta ja papuja chilikastikkeessa. Lusikoi päälle myös juustokastike. Kuumenna uunissa 10 minuuttia. Ota uunista ja koristele annokset tuoreella sipulisilpulla, avokadolla, korianterilla ja chilillä.