Ihanat vege-nachot

Meksikolaisherkku onnistuu myös pelkistä kasviksista.

Leffaillan hemmotteluherkku tai TV-snackiä parhaimmillaan.

8.3.2016 10:00
Määrä4 hengelle

Ainekset

  • 250 g

    ruskeita herkkusieniä

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    öljyä

  • 2 ½ dl

    saksanpähkinöitä

  • 2 rkl

    soijakastiketta

  • 1 rkl

    mausteseosta jossa jauhettua juustokuminaa, korianteria, sipulijauhetta, savupaprikaa ja suolaa

  • n. 400 g

    säilykepapuja chili-tomaattikastikkeessa

Lisäksi

  • 200 g

    maissilastuja

  • 1

    punasipuli

  • kevätsipulia

  • 2

    avokadoa

  • tuoretta korianteria

  • 2

    tuoretta chiliä

Juustokastike

  • 250 g

    (2 pkt) soija-cheddarjuustosiivuja

  • 2 dl

    kasvisruokakermaa esim. kaurakermaa

  • (2 tl tulista chilisoosia esim. chipotle chiliä adobokastikkeessa)

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sienet aivan pieneksi silpuksi. Tämä onnistuu veitsellä tai tehosekoittimessa.

  2. Hienonna valkosipuli.

  3. Kuullota sienisilppua ja valkosipulia pannulla 10 minuuttia.

  4. Hienonna pähkinät rouheeksi ja lisää pannulle. Jatka kuullotusta pari minuuttia. Mausta.

  5. Irrota juustosiivut muovikääreistä. Kuumenna ruokakerma ja sekoita cheddarjuustosiivut kuumaan kermaan. Sekoittele kunnes seos on juoksevaa. Mausta kastike chilisoosilla halutessasi.

  6. Kuumenna säilykepapukastike.

  7. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kokoa uunivuokaan nachot, lusikoi päälle sienipaistosta ja papuja chilikastikkeessa. Lusikoi päälle myös juustokastike. Kuumenna uunissa 10 minuuttia. Ota uunista ja koristele annokset tuoreella sipulisilpulla, avokadolla, korianterilla ja chilillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit