Kolmen raaka-aineen sokerittomat pikkuleivät

Karita Tykän sokerittomat, vegaaniset, gluteenittomat, munattomat ja maidottomat kauraiset pikkuleivät sopivat vaikka aamupalaksi.

Ainekset

3
kypsää banaania
2 dl
kaurahiutaleita (gluteenitonta jos haluat)
1,5 dl
kookoshiutaleita
+ jos haluat
½ tl
vaniljaa
ripaus suolaa
1 dl
kuivattuja marjoja tai pilkottua raakasuklaata

Valmistusohjeet

  1. Lämmitä uuni 200-asteeseen.
  2. Muussaa banaanit haarukalla ja lisää joukkoon kookos- ja kaurahiutaleet. Sekoita hyvin.
  3. Lusikoi pellille leivinpaperille ja paista noin 15 minuuttia tai kunnes keksien pinta saa väriä.
  4. Anna jäähtyä hiukan ja nauti vaikkapa teen tai kylmän kotitekoisen mantelimaidon kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää