Reseptit

Kermainen valkopapu-tomaattikeitto

Säilykkeet tulevat avuksi arkikokkauksessa.
  • 4 hengelle

Ainekset

1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
200 g
kypsiä valkopapuja
2
porkkanaa
400 ml:n
purkki säilyketomaatteja
1 l
kasvislientä
1 tl
sokeria
suolaa
mustapippuria
2 dl
kermaa

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit ja kuullota niitä oliiviöljyssä kattilassa.
  2. Lisää kattilaan pavut, pilkottu porkkana, säilyketomaatit ja kasvisliemi. Keitä, kunnes porkkanat ovat pehmeitä.
  3. Lisää mausteet ja kerma.
  4. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi.
  5. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Myös tuore basilika sopii keittoon, jos haluat.

Kommentit

    Näytä lisää