Nyhtökaurapyttipannu - Reseptit - Ilta-Sanomat

Nyhtökaurapyttipannu

Maukkaasta nyhtökaurasta valmistuu helppo mausteinen pyttipannu.

Bataatista ja nyhtökaurasta valmistuu helppo ja maistuva pyttipannu.

25.2.2016 15:32
Määrä4 hengelle

Ainekset

  • 1 kg

    bataattia

  • 3 rkl

    rypsiöljyä tai kookosöljyä

  • suolaa

  • 250 g:n

    paketti tomato-smoked pepper-coriander -maustettua nyhtökauraa

  • 1

    limetin raastettu kuori ja puristettu mehu

  • 1

    tuore chili tai chilirouhetta

  • tuoretta korianteria

Lisäksi

  • 4

    paistettua kananmunaa (jätä pois jos haluat vegaanin version)

  • 1

    avokado

  • 2 dl

    jogurtti-minttukastiketta (valmista halutessasi soijajogurtista)

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi bataatti. Paista öljyssä kunnes kuutiot ovat melkein pehmeitä.

  2. Mausta suolalla.

  3. Lisää nyhtökaura pannulle ja jatka paistamista pari minuuttia.

  4. Mausta limetin kuorella, mehulla, chilillä ja tuoreella korianterilla.

  5. Paista munat ja viipaloi avokado.

  6. Sekoita jogurtin joukkoon tuoretta minttua.

  7. Kokoa annokset ja syö heti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit