Reseptit

Blinien täytteet

Blinien monet täytteet.
  • 10 hengelle

Homejuustotäyte

Ainekset

170 g
sinihomejuustoa
1 prk (410g/235g)
säilykepersikoita
1 dl
hunajaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi ja persikat lohkoiksi. Jaa palat blineille ja valuta hunajaa päälle.

Lohitäyte

Ainekset

3–4
avokadoa
250 g
graavi- tai kylmäsavulohta
1 1/2 dl
mätiä
1 1/2 dl
smetanaa
mustapippuria myllystä
1/2
ruukku ruohosipulia

Valmistusohjeet

  1. Kuori avokadot. Poista siemenet ja leikkaa hedelmäliha pitkittäin lohkoiksi. Leikkaa lohi ohuiksi siivuiksi. Kasaa blinin päälle avokadolohkoja ja lohta.
  2. Lusikoi täytteille mätiä ja smetanaa. Pyöräytä myllystä kierros mustapippuria. Koristele komeus halutessasi ruohosipulilla.
  3. Laita loput täytteet tarjolle erillisissä astioissa, jotta ruokailijat voivat lusikoida aineksia oman maun mukaan.

Paprikatäyte

Ainekset

1
punainen paprika
5
aurinkokuivattua tomaattia
15
Kalamata-oliivia
1
valkosipulinkynsi
1/2
ruukku basilikaa
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Halkaise paprika, poista siemenet ja leikkaa hedelmäliha pieniksi kuutioiksi. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja oliivit (poista tarvittaessa kivet).
  2. Hienonna valkosipulinkynsi ja basilika. Sekoita ainekset tuorejuustoon. Mausta seos mustapippurilla.

Savusilakkatäyte

Ainekset

10
savusilakkaa
3–4
pientä omenaa
1/2
ruukku tilliä
1/2 tl
mustapippuria
2 dl
ranskankermaa

Valmistusohjeet

  1. Perkaa silakat ja hienonna niiden liha. Kuori ja kuutio omenat. Hienonna tilli.
  2. Sekoita täytteen ainekset yhteen.

Kommentit

    Näytä lisää