Possutacot - Reseptit - Ilta-Sanomat

Possutacot

Helppoa ja maukasta arkiruokaa.

Ihanat possutacot valmistuvat helposti ja nopeasti.

22.2.2016 11:15
Määrä4 hengelle

Ainekset

  • 4

    porkkanaa tai 200–300 g kurpitsaa

  • 1 rkl

    chipotle-chiliä adobo-kastikkeessa (La Costeña -merkkistä pienessä säilykepurkissa; voit korvata myös tavallisella chilitahnalla, jossa ripaus savupaprikaa mukana)

  • 400 g

    possunjauhelihaa

  • 2 rkl

    öljyä

  • 1 rkl

    mausteseosta jossa jauhettua korianteria, suolaa, pippuria, chilirouhetta ja kanelia

Lisäksi

  • 8

    tortillalettua

  • 2

    avokadoa

  • salaattia

  • tuoretta korianteria

  • punasipulia

  • tuoretta chiliä

  • 2

    limettiä

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja pilko porkkanat tai kurpitsa. Keitä ne pehmeiksi. Ne voi myös paahtaa uunissa pehmeiksi, silloin saat ihanan paahteisen maun niihin. Soseuta yhdessä chipotle-chilin kanssa soseeksi.

  2. Ruskista jauheliha ja mausta mausteseoksella. Valmistele täytteet pilkkomalla ne sopiviksi.

  3. Kokoa tacot. Lusikoi tacon päälle porkkana-chipotletahnaa, sitten jauhelihaa ja muita aineksia. Tarjoile limettisiivujen, hienonnetun tuoreen korianterin ja chilin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit