Possutacot

Helppoa ja maukasta arkiruokaa.
  • 4 hengelle

Ainekset

4
porkkanaa tai 200–300 g kurpitsaa
1 rkl
chipotle-chiliä adobo-kastikkeessa (La Costeña -merkkistä pienessä säilykepurkissa; voit korvata myös tavallisella chilitahnalla, jossa ripaus savupaprikaa mukana)
400 g
possunjauhelihaa
2 rkl
öljyä
1 rkl
mausteseosta jossa jauhettua korianteria, suolaa, pippuria, chilirouhetta ja kanelia

Lisäksi

8
tortillalettua
2
avokadoa
salaattia
tuoretta korianteria
punasipulia
tuoretta chiliä
2
limettiä

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja pilko porkkanat tai kurpitsa. Keitä ne pehmeiksi. Ne voi myös paahtaa uunissa pehmeiksi, silloin saat ihanan paahteisen maun niihin. Soseuta yhdessä chipotle-chilin kanssa soseeksi.
  2. Ruskista jauheliha ja mausta mausteseoksella. Valmistele täytteet pilkkomalla ne sopiviksi.
  3. Kokoa tacot. Lusikoi tacon päälle porkkana-chipotletahnaa, sitten jauhelihaa ja muita aineksia. Tarjoile limettisiivujen, hienonnetun tuoreen korianterin ja chilin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää