Ricottaletut

  • 20 min
  • 6 hengelle

Valmistusainekset:

3
munaa
200 g
ricottajuustoa tai rahkaa
1 dl
maitoa
1 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1/2 rkl
sokeria
1/4 tl
suolaa paistamiseen öljyä tai voita

Valmistusohjeet

  1. Erottele munista keltuaiset ja valkuaiset.
  2. Yhdistä juusto, maito ja keltuaiset.
  3. Lisää jauhot, leivinjauhe, sokeri ja suola.
  4. Vatkaa valkuaiset toisessa kulhossa pehmeäksi vaahdoksi.
  5. Sekoita vaahto varovaisesti taikinaan.
  6. Kuumenna pinnoitetulla pannulla rasvaa.
  7. Annostele taikinaa ruokalusikallinen lettua kohti ja paista keskilämmöllä molemmin puolin.
  8. Tarjoa letut hillon ja kermavaahdon kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää