Ruotsalaiset vohvelit

  • 30 min
Valmistusainekset:
2 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1/2 tl
suolaa
4 dl
maitoa
50 g
voita
2
munaa
1 dl
puolukoita
(voita tai margariinia paistamiseen)

Valmistusohje:

  1. Sekoita jauhot, leivinjauhe, suola ja puolet maidosta sileäksi taikinaksi.
  2. Sulata voi mikrossa.
  3. Kaada se lopun maidon kanssa taikinaan ja sekoita.
  4. Lisää munat ja puolukat.
  5. Kuumenna vohvelirauta, voitele se halutessasi rasvalla ja paista taikina kullankeltaisiksi vohveleiksi.
  6. Tarjoa vohvelit kermavaahdon ja kinuskikastikkeen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt