Katkarapu-ceviche

  • 25 min
  • 4 hengelle

Ainekset

200–250 g
kuorittuja katkarapuja (isoja)
limetin mehu
kypsä mango
pieni tai ½ iso punasipuli
iso tai kaksi pientä kypsää avokadoa
ruukku korianteria
tuore punainen chili
loraus oliiviöljyä
valkosipulinkynsi
suolaa
mustapippuria rouhittuna
Tarjoiluun
maissilastuja

Valmistusohje

  1. Sulata katkaravut siivilässä ja huuhtele kylmällä vedellä.
  2. Kuori ja kuutioi mango ja avokadot.
  3. Silppua sipulit ja korianteri sekä chili.
  4. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  5. Lisää joukkoon limetin mehu, oliiviöljy, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile maissilastujen kera.

Kommentit

    Näytä lisää