Appelsiini-pannacotta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Appelsiini-pannacotta

Illallisen kruunaa ihana appelsiini-pannacotta.­

11.2.2016 18:28
Määrä4 hengelle
Valmistusaika210 min

Valmistusaineet

  • 3 dl

    kuohukermaa

  • 1 dl

    maitoa

  • 0,75 dl

    sokeria

  • 2

    liivatelehteä

  • 1

    appelsiinin raastettu kuori

  • 0,6 dl

    itse puristettua appelsiinimehua

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta kerma ja maito kattilassa koko ajan sekoittaen.

  2. Kun seos on kiehahtanut, lisää joukkoon sokeri, kuoriraaste ja mehu.

  3. Sekoita kevyesti.

  4. Purista pehmenneet liivatelehdet kuiviksi ja lisää ne myös seokseen ja sekoita.

  5. Kaada pannacottaseos 4–5 annosastiaan ja anna hyytyä vähintään 3 tuntia kylmässä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit