Broileri-kvinoakeitto

  • 30 min
  • 385 kcal

Valmistusainekset:

½
kurpitsa kuutioituna

3
valkosipulinkynttä

1
rkl mausteseosta, jossa on juustokuminaa, jauhettua korianteria, savupaprikajauhetta ja chilirouhetta

2
rkl öljyä

400 ml:n
tölkki tomaattimurskaa

5 dl
kasvislientä (osan voi halutessaan korvata valkoviinillä)

1 dl
kvinoaa

5
lehteä lehtikaalia

400 g
maustamttomia broilerisuikaleita

Valmistusohjeet:

  1. Kuutioi kurpitsa ja siivuta valkosipuli.
  2. Kuullota niitä ja mausteseosta isossa kattilassa hetki.
  3. Lisää nesteet ja kuumenna kiehuvaksi.
  4. Hienonna lehtikaali.
  5. Lisää kvinoa, lehtikaali ja broilerisuikaleet.
  6. Keitä kunnes kurpitsa, kvinoa ja broilerisuikaleet ovat kypsiä eli noin 15 minuuttia. Lisää suolaa tarvittaessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt