Veriappelsiinisalaatti

Raikas salaatti valmistuu talvisesongin suosikkihedelmästä.
  • 20 min
  • 4 hengelle
  • 329 kcal

Ainekset

6
veriappelsiinia
70 g
babypinaattia tai muuta salaattia
1
punasipuli
3 rkl
valkoviinietikkaa
½ tl
sokeria
½ tl
suolaa
1 rkl
oliiviöljyä

Lisäksi

500–600 g
lohta tai kananpojan fileitä maustettuna oman maun mukaan

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa appellsiinit kalvottomiksi ja sen jälkeen kiekoiksi. Asettele siivut tarjoilualustalle.
  2. Asettele päälle salaatti tai pinaatti ja ohuiksi rinkuloiksi leikattu sipuli.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  4. Paista lohi tai kana ja asettele salaatin päälle. Pirskottele päälle kastiketta.

Kommentit

    Näytä lisää