Persimon-carpaccio - Reseptit - Ilta-Sanomat

Persimon-carpaccio

Trendiherkku persimon taipuu moneen.

Persimon on maukas ja monipuolinen hedelmä.

26.1.2016 12:07
Määrä4 hengelle
Valmistusaika10 min

Ainekset

  • 2–3

    kypsää persimonia

  • 2 rkl

    fariini- tai muscovadosokeria

  • 1

    limetin kuori ja puristettu mehu

  • 2 rkl

    tuoretta minttusilppua

Valmistusohjeet

  1. Pese persimonit ja leikkaa ne mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi tarjoiluvadille.

  2. Pese limetti hyvin ja raasta sen kuori.

  3. Hiero sokeri, limetin kuori ja mehu sekä minttu morttelissa tahnaksi.

  4. Levitä tahna persimonviipaleiden päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit