Sienileipäset

Maukas iltapala sienistä.
  • 20 min
  • 4 hengelle

Ainekset

1
salottisipuli
1
valkosipulinkynsi
3–4 dl
sulatettuja metsäsieniä syksyn sadosta (tatteja, kantarelleja yms)
myös kuivatut tai liotetut suolasienet käyvät
reilu nokare voita
loraus
oliiviöljyä
½
sitruunan mehu
2
kourallista vastaraastettua parmesaania
suolaa
mustapippuria
muutama tumma tai vaalea leipäsiivu valitsemaasi leipää
tuoretta timjamia ja parmesaanista valettuja lastuja koristeluun

Valmistusohjeet

  1. Silppua sipulit ja sulaneet sienet, jos ne ovat kokonaisia.
  2. Kuumenna voi ja öljy pannulla, lisää sipulit. Kuullota niitä hetki. Lisää joukkoon sienet ja anna ruskistua.
  3. Lisää joukkoon sitruunamehu, parmesaaniraaste ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  4. Paahda leivät ja laita keko sieniseosta leipäpalasille.
  5. Koristele halutessasi timjamilla ja parmesaanilastuilla. Tarjoile heti.

Kommentit

    Näytä lisää