Tulinen tomaatti-kanapasta

Chilitahna tuo pastaan potkua.

Pasta on arkiruokien pelastaja. Lusikallinen chilitahnaa kastikkeeseen tuo annokseen potkua.

Määrä4 hengelle
Valmistusaika20 min
Energia589 kcal

Ainekset

  • 1

    sipuli

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 2 tl

    chilitahnaa

  • 400 g

    broilerin maustamattomia fileesuikaleita

  • 100 g

    aurinkokuivattuja tomaatteja suikaloituna

  • 400 ml:n

    purkki tomaattimurskaa

  • 2 dl

    valkoviiniä tai kasvislientä

  • 1 dl

    kivettömiä oliiveita

  • 2 rkl

    kapriksia

  • 400 g

    pastaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta.

  2. Hienonna sipulit ja kuullota niitä viisi minuuttia öljyssä.

  3. Lisää chilitahna ja broilerin fileesuikaleet. Paista viitisen minuuttia kovalla lämmöllä.

  4. Lisää suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit, tomaattimurska, neste, oliivit ja kaprikset. Kiehauta kuumaksi.

  5. Tarjoile keitetyn pastan kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit