Tulinen tomaatti-kanapasta

Chilitahna tuo pastaan potkua.
  • 20 min
  • 4 hengelle
  • 589 kcal

Ainekset

1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
2 tl
chilitahnaa
400 g
broilerin maustamattomia fileesuikaleita
100 g
aurinkokuivattuja tomaatteja suikaloituna
400 ml:n
purkki tomaattimurskaa
2 dl
valkoviiniä tai kasvislientä
1 dl
kivettömiä oliiveita
2 rkl
kapriksia
400 g
pastaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta.
  2. Hienonna sipulit ja kuullota niitä viisi minuuttia öljyssä.
  3. Lisää chilitahna ja broilerin fileesuikaleet. Paista viitisen minuuttia kovalla lämmöllä.
  4. Lisää suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit, tomaattimurska, neste, oliivit ja kaprikset. Kiehauta kuumaksi.
  5. Tarjoile keitetyn pastan kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää