Paahdettu bataatti-porkkanasalaatti

Värikäs salaatti maistuu sellaisenaan kasvisruokana tai lisukkeena.
  • 45 min
  • 4 hengelle
  • 315 kcal

Ainekset

2 dl
kuorittua hernerouhetta
kasvislientä keittämiseen
1
bataatti
3
porkkanaa
2 rkl
harissaa
3 rkl
oliiviöljyä
ripaus suolaa

Lopuksi

1
sitruunan mehu
200 g
fetaa
tuoretta korianteria tai persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Huuhtele hernerouhe hyvin ja keitä runsaassa kasvisliemessä vartin ajan. Siivilöi ylimääräinen vesi pois ja huuhtele kylmällä vedellä.
  2. Pilko kasvikset ja sekoita niiden joukkoon harissaa ja oliiviöljyä sekä ripaus suolaa. Kaada kasvikset tasaisesti pellille. Paahda kasviksia 225 asteessa10-15 minuuttia.
  3. Yhdistä paahdetut kasvikset ja hernerouhe. Murusta joukkoon fetaa, purista sitruunanmehu ja hienonna korianteri. Sekoita kaikki yhteen.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää