Reseptit
Limetti-vaniljalohi

Limetti-vaniljalohi
Joulun kalapöydän eksoottisin lohi maustetaan limetillä ja vaniljalla.
Ainekset
- 400 g
- lohta tai kirjolohta
Liemi
- 1 dl
- vettä
- 0,5 dl
- valkoista balsamiviinietikkaa
- 1 ½ rkl
- sokeria
- 1 tl
- suolaa
- 0,5
- vaniljatanko
Koristeluun
- 1–2
- limettiä
Valmistusohjeet
- Kuutioi ruodoton ja nahaton lohifilee kuutioiksi. Levitä lohipalat pieneen, reunalliseen vuokaan.
- Kiehauta liemiainekset ja kaada kuuma liemi kalapaloille ja niiden väleihin.
- Viipaloi päälle limettiä.
- Anna liemen jäähtyä ja säilytä kalat jääkaapissa yön yli.
- Valuta kalat ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää