Rosollitornit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Rosollitornit

Kokeile tarjoilla rosolli vaihteeksi tällä tavalla.

Rosolli muuntautuu moneen. Tässä versiossa siitä on koottu torni bataattisiivujen väliin.­

17.12.2015 12:42
Määrä8 hengelle
Valmistusaika60 min

Ainekset

  • 1

    iso bataatti

Lisäksi

  • 1

    pienehkö omena

  • 1

    keitetty kananmuna

  • 1

    pieni sipuli1 suolakurkku

  • 100 g

    käyttövalmista suolasillifileetä

  • 3

    pientä etikkapunajuurta

  • 1 dl

    kuohukermaa

  • 1 prk (200 g)

    mascarponeasuolaavalkopippuria

Koristeluun

  • cocktailtikkuja

  • 1

    keitetty kananmuna tai 8 kpl viiriäisen muniakapriksia

  • silliviipaleita

Valmistusohjeet

  1. Keitä bataatti kuorineen kypsäksi. Anna jäähtyä, kuori ja leikkaa ohuehkoiksi viipaleiksi.

  2. Silppua kuorittu omena, kananmuna ja sipuli sekä suolakurkku, silli ja punajuuret pieniksi.

  3. Vaahdota kerma ja lisää se mascarponeen. Yhdistä sekaan silputut ainekset ja mausta suolalla ja valkopippurilla.

  4. Pane täytettä bataattiviipaleiden väliin.

  5. Paina läpi cocktailtikut, koristele munalla, kapriksilla ja silliviipaleilla, nosta tarjolle.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit