Joulu ceviche

Jouluinen ceviche saa väriä granaattiomenansiemenistä.
  • 45 min
  • 4 hengelle

Ainekset

200 g
ruodotonta kalafileetä kuutioina (lohta tai kuhaa)
2
limetin puristettu mehu
punasipulia
tuoretta chiliä
granaattiomena
suolaa
ruukku tuoretta korianteria
tarjoiluun ruis- tai maissilastuja

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa kala noin sentin kuutioiksi. Purista limeteistä mehu ja hienonna punasipuli ja chili.
  2. Irrota granaattiomenasta sen sisällä olevat mehukkaat siemenet.
  3. Yhdistä ainekset ja lisää suola seokseen.
  4. Ota muutama korianterinlehti sivuun koristelua varten, hienonna loput cevichen joukkoon.
  5. Anna ruuan tekeytyä vähintään 20 minuuttia ennen tarjoamista.
  6. Voit tehdä cevichen valmiiksi jo muutama tunti etukäteen. Tarjoa ceviche ruis- tai maissilastujen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää