Lämminsavulohta omenalla ja friteeratuilla kapriksilla - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lämminsavulohta omenalla ja friteeratuilla kapriksilla

Lohen voi tarjoilla omenasiivujen päältä leivän sijaan.

Omena ja lohi sopivat ihanasti yhteen.

10.12.2015 9:26

Ainekset

  • 1

    hapokas omena (esim.pink lady tai granny smith)

  • sitruunamehua

  • 100 g

    lämminsavulohta

  • raastettua parmesaanijuustoa (maun mukaan)

  • 2 rkl

    pieniä, huuhdeltuja ja kuivattuja kapriksia

  • öljyä uppopaistamiseen

  • mustapippuria

  1. Pese ja poista omenasta siemenkota. Viipaloi omena ohuiksi viipaleiksi. Sekoita omenaviipaleet kulhossa sitruunanmehussa, jotta ne eivät tummu. Asettele viipaleet lautaselle.

  2. Revi lohi sopivan kokoisiksi paloiksi ja asettele omenaviipaleiden päälle. Raasta päälle parmesaanijuustoa maun mukaan. Laita kylmään.

  3. Friteeraa kaprikset 180-asteisessa öljyssä kunnes ne ns. puhkeavat kukkaan.

  4. Valuta talouspaperin päällä ja asettele sormisyötävien päälle sekä rouhi lopuksi päälle mustapippuria.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit