Vaahterasiirappi vaniljasuola - Reseptit - Ilta-Sanomat

Vaahterasiirappi vaniljasuola

Herkkusuola sopii esimerkiksi maustamaan suklaisia jälkiruokia.

Pienet syötävät joululahjat ovat hauska lahjaidea hyvän ruuan ystävälle.

3.12.2015 9:56

Ainekset

  • 1 dl

    hienoa merisuolaa

  • 3/4 dl

    vaahterasiirappia

  • 1/2

    vaniljatanko

Valmistusohjeet

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla.

  2. Sekoita kulhossa suola ja siirappi, kaada pellille ja tasoita lusikan avulla tasaiseksi.

  3. Laita suola uuniin ja sammuta uuni. Jätä pelti uunin vähintään neljäksi tunniksi, voit jopa jättää yön yli kuivumaan.

  4. Laita kuivunut suola ja vaniljatangon siemenet (säästä tanko) monitoimikoneeseen.

  5. Sekoita hienoksi jauhoksi. Laita suola kauniiseen purkkiin vaniljatangon puolikkaan kanssa.

  6. Käytä suolaa leivonnassa, esimerkiksi suklaakakuissa koristeena ja makua tuomassa leivonnaisten pinnalla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit